4.2 netwok issue with Avigilon Fisheye

Answered

Comments

6 comments

  • Avatar
    Wendy Chuang

    Hi Glenn Grigor,

    Are you able to forward the HTTP/RTSP port of the camera for us to test? If you agree, I'll convert this post into our ticket system for you to provide sensitive information.

    Thank you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Glenn Grigor

    Sorry but I cannot provide access to my clients network.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Norman Graafsma

    Hi Glenn Grigor,

    Please provide some more information about what you mean with 'not stable'.
    Also, it might be worth a shot to upgrade to the 4.2.0.32840 version, since improvements were made for fisheye cameras, but not sure if it resolves the issue you encounter.

    You can update your systems with the following in-client update credentials:

    Build Number: 32840
    Password: ld5xsd

    Also, if you really want to downgrade your system, you can follow the instructions in THIS support article.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Glenn Grigor

    Clipboard of the camera issue, latest version of NX 4.2.0.32840

     

    Confirming server availability.
    OK

    Confirming camera is accessible.
    OK

    Confirming target camera provides media stream.
    FAILED: Camera request "rtsp://192.168.72.37/defaultPrimary?mtu=1440&streamType=u" failed with error "Method Not Valid In This State ". Please try to reboot the camera, then restore factory defaults on the web-page. Finally, try to update firmware. If the problem persists, please contact support.

    Diagnostics complete

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Norman Graafsma

    Hi Glenn Grigor,

    Most likely, in this current state, the camera will show similar issues in the Onvif Device Manager as you experience in Nx Witness.

    This:

    then restore factory defaults on the web-page.

    Should solve the issue.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Glenn Grigor

    I have installed new firmware, defauted all camers and rebooted many times.

     

    I will try the ONVIF tool

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.